tiistai 19. maaliskuuta 2019

TB STYLE - WINTER

Tiedän, tiedän, mä olen myöhässä! Tämä postaus meinasi ihan kokonaan unohtua, koska tänä talvena en pahemmin ole kameran edessä hyppinyt. Elän myös vieläkin ihan helmikuussa ja ajattelin, että onhan tässä vielä tätä talvea jäljellä. Noo parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Eli tässä tulee Tb style talviasuista!

2012-2013


Voi pyhäperse, mikä pikkutyllerö se siellä! Oikein itselaukaisimella otettu ♥ Tuona vuonna näköjään pidin leopardikuviosta ja karvakauluksista. Enää en pukisi tästä asusta päälleni mitään, eikä mitään siitä olekaan jäljellä.

2013-2014


Asu missä mikään ei sovi yhteen. Tuota jakkua ja noita pöksyjä käytin ihan tajuttomasti, kummatkin kuluivat ihan käyttökelvottomiksi. Asusta ei ole mitään enää jäljellä ja hyvä niin, mitään en nimittäin pukisi enää päälleni.

2014-2015


Tän asun ja päivänkin muistan vielä hyvin! Miten aika meneekin näin nopeasti? Anyway, takki ja paita löytyvät kummatkin vielä kaapista ja viime vuonna käytin vielä kumpaakin. Voisin pukea tämän asun edelleenkin päälleni, aikas kiva!

2015-2016


Itse asu on aika tylsä ja mikään ei taaskaan sovi yhteen, mutta tuo kuvaupaikka on ihan mun lempparini! Karkkilan Myllykoskella oli tuona vuonna superkaunista, silloin aloin pitämään talvesta edes hieman enemmän. Tuota takkia käytän edelleenkin, viimeksi tänään! Ihmettelen kyllä kovasti miten se mahtuu vielä päälle... Muuta asusta ei ole jäljellä, enkä tätä asua pukisi päälleni.

2016-2017


Voi vitsit miten rakastinkaan tuota takkia! Pidän tästä asusta edelleenkin, mutta mun vaaleanpunainen kauteni on jo takanapäin ja takki taitaa päätyä kesällä kirppikselle. Kengät ovat jatkaneet jo matkaansa, housut kokivat sen tavallisen repeämiskohtalon, mutta laukku ja kaulaliina ovat edelleenkin kovassa käytössä. Toisaalta voisin pukea tämän asun päälleni, toisaalta tuo vaaleanpunainen takki hieman tökkii.

2017-2018


Toissa itsenäisyyspäivänä käytiin napsimassa parit kuvat läheisellä lammella ja meinattiin jäätyä pystyyn. Tästä asusta kaikki muut löytyvät vielä kaapista, paitsi tuo laukku. Neulemekoista pidän edelleenkin kovasti ja muutenkin tämä asu iskee muhun ja voisin pukea sen vaikka heti uudelleen päälle. Tuo takki on muuten sama, kuin vuoden 2014-2015 kuvassa! Monet luulevat, että ostan koko ajan uusia vaatteita ja jätän vanhoja kaappien perille, mutta asia ei tosiaan ole ihan niin. Myyn joka kesä kirppiksellä vaatteita eteenpäin ja ostan uusia lähes aina kierrätettyinä. Ja takkeja, kenkiä ja laukkuja käytän vuosista toisiin.

2018-2019


Pahoittelut tämän vuoden "asukuvasta", joka ei ole asukuvaa nähnytkään. Tänä talvena ei nimittäin tullut otettua yhtäkään oikeaa asukuvaa ja reissussakin napatut kuvat ovat rajattuja puolesta välistä. Alaosaa tässä ei kyllä pahemmin tarvitsekaan nähdä - mustat farkut ja vaaleanpunaiset talvitöppöset, joita vihaan. Takkina toimii sama kuin tuossa 2015-2016 kuvassa ja kaulasta ja päästä löytyy vaatetta enemmän kuin muina vuosina. Kaipa sitä on vihdoinkin vanhentunut ja tajunnut sen kunnolla pukeutumisen merkityksen. Tää asu on vähän sellainen mitä en pue päälleni riemusta kiljuen, mutta tässä vaatetuksessa tarkeni ulkona useamman tunnin.

Vielä olisi keväänkuvat jäljellä, sen jälkeen pitääkin kunnolla miettiä riittääkö mulla enää kuvia toiseksi vuodeksi. Mä en tosiaan viihdy kameran edessä ja yleensä kuvia tulee napattua vain reissuissa, eikä nekään ole varsinaisia asukuvia. Mutta saas nähdä, näiden teko on kuitenkin ollut hauskaa ja varsinkin nuo vanhimmat kuvat aiheuttavat mussa hilpeyttä :D

:llä Jasu

3 kommenttia:

 1. Oi miten nuorelta näytätkin tossa ekassa kuvassa<3 :D Toi 2017-2018 asu on ihan superkiva, sopii sulle loistavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Sen jälkeen oonkin näyttänyt tyyliin ihan samalta :D Mä pidän siitä myös kovasti, se kuvastaa ehkä parhaiten mun tyyliä :)

   Poista
 2. Tällaisia throwback-postauksia on mun mielestäni aina niin kiva lukea, koska niistä näkee, millainen bloggaajan tyyli on ennen ollut :) Mä olen naureskellut omille vanhoille asukuvilleni, koska olen välillä pukeutunut kyllä sellaisiin yhdistelmiin, ettei tosikaan... Mun mielestä nämä sun asut olivat kyllä omalla tavallaan kaikki hyvinkin neutraaleja, mutta mun lemppari oli tuo vuoden 2017-2018 kokonaisuus. Se on todella kivan näköinen :)

  VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)