keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

15 ASIAA MITÄ EN IKINÄ TEKISI

Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa, ei koskaan. Mielipiteet ja ihmiset muuttuvat, mutta jotkut mielipiteet pysyvät aina. Tiesin heti, että tässä on postaus mikä on pakko tehdä, kun bongasin tämän hauskan haasteen muutama viikko sitten Youtuben puolelta. Erilaiset haasteet ovat loistava tapa saada se oma ääni kuuluviin ja pahoittelenkin jo jos loukkaan tällä postauksella jotain. Mielipiteet ovat omiani ja mua ei kiinnosta esimerkiksi muiden ulkonäkö ja mieltymykset. Jokainen tavallaan, mutta tässä tulee 15 asiaa mitä minä en ikinä tekisi! Mun kuvakansiot huutavat niin pahasti tyhjyyttään, että tällä kertaa kuvapuolen hoitaa viime viikkojen Snapchat- ja Instastory räpsyt.

1. Osallistuisi tositv -ohjelmaan. Vaikka rahan voittaminen tuntuisikin aika houkuttelevalta, en ikinä haluaisi osallistua mihinkään tv-ohjelmaan tai olla muutenkaan julkisuudessa. Joskus ollaan läpällä mietitty pitäisikö hakea Temptation Islandiin, mutta ihmisethän vain tylsistyisivät meidän ikävöintiä ja aikaisia nukkumaanmenoaikoja katsellessa :D

2. Hyppäisi benji- tai laskuvarjohyppyä. Mä pelkään korkeita paikkoja ja olen aivan varma, että pyörtyisin, jos mun pitäisi hypätä mistään korkealta alas. Ja siinähän menisi sitten vain rahat hukkaan, kun hyppäisi kuola poskella ja taju kankaalla jotain benjihyppyjä.

3. Pettäisi. Näiden ajatusten takia oon saanut kuulla olevani naiivi ja sinisilmäinen, mutta en vaan yksinkertaisesti voi tajuta, mikseivät ihmiset eroa ennen kuin niitä toisten kusivehkeitä on pakko päästä ropeltamaan. Mikään ei ole niin loukkaavaa kuin pettäminen. Ja ei, se ei ole ikinä vahinko. Sen tekee tietoisesti, vaikka olisi miten humalassa ja estot olisivat kadonneet. Ne housut eivät lähde jalasta vahingossa ja se random Pirkko-Petterin kikuli ei vaan luikertele vääriin koloihin. Aika monella myös tuntuu menevän ohi se, että pettää voi ilman panemistakin. Siinä kohtaa kun sitä kuolaa on vaihdettu tunti tolkulla ja käsi on käynyt ties missä, ei kannata enää todeta "mutta en mä halua pettää" tai "ei me ees pantu". Vau, upea suoritus. Siitähän pitäisi suorastaan palkita.


4. Eläisi ilman tiski- ja pyykkikonetta. Mä en vaan pystyisi. Tiskaaminen on pahinta paskaa ikinä ja onneksi oon koko elämäni saanut elää tiskikoneen kanssa. Kestän vielä paistinpannut ja kattilat, mutta oh lord jos pitäisi siihen lisäksi jynssätä vielä lautaset, kipot ja kupitkin...Ja pyykkikoneesta en viitsi edes sanoa mitään. Ei vaan onnistuisi.

5. Menisi nukkumaan meikit naamassa. Ihan sama miten väsynyt tai miten kännissä mä olen, meikit on saatava naamasta. Mikään ei tunnu silmissä niin inhottavalta, kuin eilisen päivän meikit. Helmikuussa kaaduin baari-illan jälkeen liukkaalle tielle ja arvatkaa kummat puhdistin - meikit vai haavan?

6. Ottaisi rastoja. Mä en yksinkertaisesti pidä rastoista, ne näyttävät tosi painavilta ja epähygieenisiltä. Sanoo nainen, joka ennen "tupeerasi" hiuksensa niin, ettei edes kampaaja saanut harjaa niistä läpi.


7. Polttaisi enää tupakkaa. Myönnän, että olen joskus humalassa polttanut röökiä ja kerran jopa ostanut oman askin, mutta nykyään en voi tajuta polttamista. Miksi kukaan haluaa tukea tupakkatuotantoa ja turmella omaa kehoaan asialla, joka ei edes maistu hyvältä?

8. Pukeutuisi oranssiin. Se ei vaan ole mun värini, mutta pidän oranssista väristä muiden vaatetuksessa ja esimerkiksi sisustuksessa.

9. Lähtisi shoppailemaan ilman ravintola- tai kahvilakäyntiä. Mun kanssa on turha kuvitella, että ostoskeskukseen mennään vain ostoksille. Shoppailureissun kohokohta on rauhallinen istuskelu ravintolassa tai kahvilassa. Siinä voi sitten vaihtaa kuulumiset, pohtia tarvitseeko jotain vielä ostaa ym.


10. Menisi yksin yöllä autiotaloon tai hautausmaalle. Mä olen taikauskoinen ja aikamoinen pelkurikin. Mä en viihdy edes kotona yksin.

11. Ajaisi henkilöautoa isompaa kulkuneuvoa. Jo pelkällä autolla ajaminen on mulle iso ongelma, joten voin varmasti sanoa, etten ikinä tule ajamaan pakettiautolla, traktorilla, kuorma-autolla...

12. Harrastaisi seksiä junan tai lentokoneen vessassa. Odotan ihan viimeiseen asti jo pissallekin menoa, hurr. Ajatuskin jostain herkästä tai vähemmän herkästä hetkestä julkisessa minivessassa puistattaa.


13. Käyttäisi rakkolaastareita. Joka kerta kun kerron mun jalkasairaudestani, joku valopää ehdottaa rakkolaastareita. Ensinnäkin mua ärsyttää se, että ihmiset luulevat, että olen niin avuton, etten olisi kokeillut niitä ja toiseksi ne eivät auta. Viime kesänä testasin pitkästä aikaa ja sinnehän se rakko tuli laastarin alle. On muuten aikamoinen työmaa saada se laastari irti ilman, että rakko repeää. Lopputulos oli viinirypäleen kokoinen rakko ja laastari mikä ei lähtenyt kuin kulumalla irti. Jeij.

14. Puhuisi miehestäni pahaa selän takana. Mun mielestäni on ala-arvoista jauhaa paskaa omasta kumppanista, niin facetoface kavereille kuin jossain sosiaalisen median ryhmässäkin. Näen päivittäin Facebookissa haukkumakirjoituksia huonoista miehistä ja välillä mulla tulee ihan paha mieli niiden miesten puolesta....En mä ainakaan katselisi hyvällä jos Make kirjoittelisi musta pitkin nettiä tai puhuisi kavereilleen selän takana. Ollaan otettu se kanta, ettei kerrota edes meidän riidoista kavereille. Joku voi luulla, että meidän suhde on yhtä ruusuilla tanssimista, mutta kyllä mekin riidellään. Ne riidat ei vaan kuulu kenellekään, koska helposti sitä vain syyttelisi ja haukkuisi toista ja neuvoiksi saisi vain "jätä se sika" -kommentteja.

15. Ottaisi tatuointia kaverilla tai kotitatuoijalla. Onhan niitä hyviäkin kotitatskaajia, mutta yleensä ne harrastelijan tekemät tatuoinnit ovat sellaisia, että niitä kadutaan jo kotimatkalla.


Mitä sä et koskaan tekisi?

:llä Jasu

20 kommenttia:

 1. Oi vitsit tää oli mielenkiintoinen postaus! Ja hyvin olit kyllä perustellut noita kohtia :) Mulle tuli tosta benji-/laskuvarjohyppäämisestä mieleen, että mä en ikimaailmassa suostuisi menemään kuumailmapalloon. Mulla ei sinänsä edes ole mitään korkeanpaikankammoa, mutta ajatuskin siitä, että lentelen jossain korissa pitkin taivaita puistattaa..

  Monesta kohdasta oon myös täysin samaa mieltä ja ne kuuluisivat munkin listalleni. Varsinkin toi pettämiskohta! Se ei tosiaan ikinä ole vahinko, eikä sitä sellaiseksi pidä yrittää sanoa, jos niin toiselle tekee. Sen kun kantaa vaan vastuun teoistaan. Mua ainakin henkilökohtaisesti varmasti ketuttaisi ihan suunnattomasti, jos mua petettäisiin ja sen jälkeen selitettäisiin sen olleen vahinko. Pyhpah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) mua toisaalta kiinnostaisi kuumailmapallo, mutta varmaan vaan itkisin ja pyörtyisin sielläkin :D meinasin nimittäin jo vuoristoradassa itkeä kun se meni niin korkealle :D
   Oon täysin samaa mieltä! Vastuu pitää kantaa niin sellaisen ihmisen kanssa kykenisi ehkä vielä keskustelemaankin.

   Poista
 2. Mä vastaisin tosi moneen kohtaan ihan samalla tavalla! :D
  Nauratti toi meikkien peseminen, teen nimittäin itse aina samaa eikä mikään oo tarpeeks hyvä syy jättää niitä pesemättä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla :D Onneksi en oo ainoa, ihosta on kyllä hyvä pitää kunnolla huolta :)

   Poista
 3. Todella hyvä postaus ja hyviä kohtia hyvine perusteluineen! Mäkään en ikinä mee nukkumaan meikit naamassa, enkä koskaan osallistuisi tosi tv-ohjelmiin, hha :D Myös kohta 10, ei mihinkään, oon taikauskoisuuden lisäksi vainoharhainen ja uskon kaikkeen mahdolliseen muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että pystyit samaistumaan niin moneen kohtaan :) Haha mulla on ihan sama juttu :D

   Poista
 4. Aika samoilla linjoilla mennään :) Kiva lukea näitä haastepostauksia! Tekisitkö postauksen mm. youtubessa pyörineestä "Makeup Mess Tag" haasteesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Hei joo! Mun onkin pitänyt tehdä se jo pitkään, joten alankin ihan pian luonnostelemaan sitä! :)

   Poista
 5. Hyvä postaus taasen :) Samat mielipiteet lukuunottamatta rakkolaaataria, varsinki toi pettäminen oli hyvin selitetty, ei se mikään vahinko ikinä ole. Vielä pakko sanoa että mulla on jatkuvasti mukana paketti rakkolaastareita laukussa kun olen onnistunut montakin kertaa saamaan jalkoihini kipeät rakot. Samoin sellainen rakonestopuikko mitä levitetään jalkoihin on aina mukana. Autiotalo saattais mennä, mutta mulla on liian hyvä mielikuvitus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla ne ei auta yhtään, normilaastarit sentään hieman auttaa :( "normijalkaisilla" onneksi yleensä noista rakkolaastareista on hyötyä :) pitää testata tuots rakonestopuikkoa, joutuisin kyllä käyttämään varmaan koko puikon kerralla ja en tiedä auttaako se mun tapauksessa :D mä en varmaan uskaltaisi mennä edes autiotaloon :D

   Poista
 6. Eikä kuinka mielenkiintoinen postaus, mäkin haluun tehä tälläisen!! :D Kivasti oot perustellut myös kaikki kohdat! Alanpa heti miettimään omia "Mitä en ikinä tekisi kohtia. ;D"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva kuulla, että oot tuota mieltä! Ja hei tee ihmeessä tää, olisi mielenkiintoista lukea! :)

   Poista
 7. Tosi mielenkiintoinen postaus! Allekirjoitan itsekin suurimman osan noista kohdista, varsinkaan pettämistä tai tositv:hen osallistumista en ikinä voisi tehdä. Myös meikit tulee nykyään pestyä aina naamasta, ja ihan ärsyttää välillä illanvieton jälkeen hinkata naama puhtaaksi, kun hauaisi vaan suoraan nukkumaan :D

  Tuosta benji-tai laskuvarjohypystä en oikeasti osaa omalla kohdallani sanoa, sillä joku siinä houkuttelee! Toisaalta olen sellainen arkajalka ja kaiken lisäksi korkeanpaikankammoinen, että jänistäisin satavarmasti viime hetkellä :D Itse olen joskus käynyt yöllä hautausmaalla - tosin yksin en varmasti menisi mistään hinnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, että pystyt samaistumaan muutamaan kohtaan :) muakin ärsyttää se meikkien peseminen mutta pakko, ei vaan pysty nukkumaan ne naamassa :D
   Mä en hyppäisi edes ilmatteeksi mistään, ihan viime hetkellä varmasti jänistäisin :D Hyiii mä en varmaan uskaltaisi mennä edes seurassa :D

   Poista
 8. Tää oli hauska! :D Mä luulen,et mun pitää kyllä kans tehdä tää..vaikka mentiinkin hyvin pitkälti samoilla linjoilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tee ihmeessä, tää olisi tosi kiva lukea muiltakin :)

   Poista
 9. Todella kiva idea tässä postauksessa! :) Mulla on kyllä samoja kohtia useampikin mitä en enää koskaan tekisi tai tule tekemään :D Toisaalta koskaan ei voi tietää, jos tykästynkin oranssii tai hyppään benjihypyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että mennään samoilla linjoilla :) veikkaan että oot niin yllytyshullu, että voisit ehkä hypätäkin benjihypyn ;)

   Poista
 10. Tämä oli kyllä tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! :) Oli kiva lukaista, mitä sä et ikinä tekisi, ja aikalailla samoilla linjoilla mennään tässäkin osoitteessa. Tietysti tuon seksin harrastaminen esimerkiksi lentokoneen vessassa kutkuttaisi, mutta kyllä mä olen ehkä niin mukavuudenhaluinen, etten siellä tule ikinä mitään harrastamaan. On ne vessat kuitenkin aika pieniä kopperoita :'D Mutta saa nähdä!

  En ollut tullut edes ajatelleeksi, että uskaltaisinko mennä autiotaloon tai hautausmaalle yksin, mutta nyt, kun oikeasti mietin sitä niin nope! Tulisi varmaan eväät housuihin jos olisin niin uhkarohkea ja tekisin jotain sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se vaan tuntuu jotenkin tosi kuvottavalta :D Jos se vessa olisi juuri pesty ja desinfioitu niin ehkä sitten :D Paitsi että me ei taideta mahtua yhdessä niin pieneen vessaan, heh :D
   Haha mulla kävisi ihan samalla tavalla, siellä tulisi ihan vainoharhaiseksikin jo :D

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)