sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Kesän matka on...


..nyt varattu! Selailtiin paljon eri nettisivuja, vertailtiin hintoja ja lämpötiloja, hotelleja ja lentoja. Ensin suunniteltiin matkaa Kroatiaan, sitten oltiin varmoja Itävallasta. Lopulta ihastuttiin kuitenkin Italian saariin ja Montenegroon, joista jälkimmäiseen varattiin tänään matka ♥  En voisi olla enempää innoissani, oi vitsit! Mä oon yleensä kaupunkilomien ystävä, mutta nyt haluttiin lähteä kunnon rentoutumismatkalle lämpöön. Rannan lisäksi Montenegrosta löytyy kyllä paljon myös historiaa ja muuta nähtävää. Hieman ollaan myös pohdittu auton vuokraamista, koska esim. Kroatiaan ei olisi pitkäkään matka autolla. Yövytään Budvassa, mistä löytyy mm. rantaa ja vanhakaupunki, mutta myös muissa kaupungeissa, kuten Kotorissa olisi kiva käydä. En odota matkalta oikestaan muuta kuin rentoutumista, kauniita auringonlaskuja, hyvää ruokaa ja laatuajan viettämistä rakkaan kanssa. Kaikki vinkit ovat kuitenkin tervetulleita! Missä kannattaa käydä, millaisia Montenegron naapurimaat ovat ja mitä ruokia ja juomia kannattaisi maistaa? Onko sulla kenties kokemusta auton vuokraamisesta?

Kuvat: Weheartit, Pinterest ja Pixapay

Ihanaa uutta viikkoa kaikille,
:llä Jasu

16 kommenttia:

 1. Oii huikeeta, matkat on niin parhaita! <3 Me varattiin just matkan syksylle, mutta vielä olis tarkoitus kesän aikana käväistä jossain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä<3 Kiva kuulla, toivottavasti löydätte kesällekin jonkin kivan kohteen :)

   Poista
 2. Voi että! Ihanaa, että tekin pääsette reissuun ja vielä jonnekin, missä on lämmintä <3 Montenegrossa en ole itse käynyt, joten en osaa antaa sen perusteella mitään vinkkejä, mutta toivon, että tulette nauttimaan jokaisesta hetkestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Oon niin innoissani tästä reissusta<3 Toivon samaa :)

   Poista
 3. Oi kuulostaa ihanalta :). Matkat ovat kyllä elämän suola <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä, uusien paikkojen näkeminen on parasta!<3

   Poista
 4. Ihanaa että ootte saaneet viimein lyötyä kesän matkan lukkoon ja löysitte mieluisan kohteen <3 Ja oikein upean kohteen vieläpä ;) En ole kyllä itse siellä käynyt, mutta kuvat kertoo <3 En osaa siispä valitettavasti vinkkejäkään antaa :D Ootan jo nyt kuumeisesti sun reissu postauksia tuolta 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, voi vitsit miten innoissani mä oon! En malttaisi enää odottaa yhtään<3 Kiva kuulla, niitä on toivottavasti tulossa paljon ;)

   Poista
 5. Jes, ihan mahtavaa! ♥ Eräs tuttuni on käynyt Montenegrossa, ja hän ainakin kehui sitä :) Itselläni ei ole kokemusta auton vuokraamisesta, mutta luulisin että sekin hoituu melko kätevästi kunhan ottaa asiasta tarpeeksi selvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut itsekin paljon kehuja Montenegrosta, enkä oikeastaan mitään negatiivista :) Eiköhän se onnistu, ollaan nyt tutkittu asiaa hieman enemmän ja todennäköisesti päästään vuokraamaan auto<3

   Poista
 6. No ei ole kyllä ainakaan näiden kuvien perusteella yhtään hullumpi valinta<3 :D Mä en ollut Montenegroa varsinaisesti aiemmin matkustuskohteena miettinyt ennen kuin työkaveri matkusti sinne tossa aiemmin keväällä :) Tai pääasiassa he kai oli Kroatiassa, mutta kävivät sitten just Montenegrossa ja muistaakseni Albaniassa ainakin. Joku tollanenkin reissu olis ihan mahtava tehdä :) Mä en mitään vinkkejä osaa antaa, kun en oo koskaan tuolla päin ollut, mutta en malta odottaa sun tulevia matkapostauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeiden kuvien takia ihastuttiinkin Montenegroon, näyttää niin kauniilta paikalta<3 Tuollainen roadtrip eri maissa olisi aivan ihana! Toivottavasti mekin saataisiin vuokrattua auto ja päästäisiin vähän kiertelemään :) Kiva kuulla, niitä on ehdottomasti tulossa :)

   Poista
 7. Oi vitsit ♥ Teille tulee varmasti ihana loma. Itse haluaisin kanssa Kroatiaan ja Monenegroon tuolla Balkanilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti<3 ainakin paikka ja seura on kohdillaan :) Kroatiaa mietittiin myös, toivottavasti päästäisiin käymään siellä edes päiväretkellä :)

   Poista
 8. Me mietitään edelleen myös kovasti Montenegroa, kun kuitenkin Kroatiassa on jo käyty ja Montenegro on ollut mielessä pitkään :) Montenegron Budva ei sillee kiinnosta, mutta kaikki ne luontokohteet ja pikkukaupungit siinä ympärillä <3 Uskon, että teille tulee ihana loma tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menkää ihmeessä tekin sinne :) Voidaan antaa sitten kasa vinkkejä ;) Mua kiinnostaa myös ne luontokohteet ja pikkukaupunkeihin halutaan tehdä myös päiväretkiä, mutta hotelli haluttiin vähän isommasta kaupungista :) Toivottavasti<3

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)