lauantai 18. marraskuuta 2017

Vastataan teidän kysymyksiin!

Heippa ja ihanaa lauantaita kaikille ♥ Tää päivä ollaan vietetty rennoissa merkeissä eilisistä työpaikan juhlista selviytyessä ja saatiin vihdoinkin vastattua teidän lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä tulikin lopulta aika kiva määrä, kiitos vielä kaikille ♥ Vastattiin suurimpaan osaan kysymyksistä ns. "mun äänellä", mutta käytiin jokainen kyllä yhdessä läpi :) Pidemmittä puheitta, mennään katsomaan millaisia vastauksia saatiin aikaan!

Kuinka pitkään tunsitte ennen kuin aloitte seurustelemaan? - Ollaan siis työkavereita ja oltiin pikaisesti nähty toisemme aiemminkin, mutta ensimmäistä kertaa juteltiin työpaikan juhlissa noin kolme viikkoa ennen kuin alettiin seurustelemaan. Itse tapailuvaihe kesti meillä peräti viikon :D Tässä vielä linkki meidän tarinaan, jonka kirjoitin pari kesää sitten :)

Mitkä olivat ensimmäiset ajatukset kun näitte ensimmäistä kertaa toisenne? - Make ei oikein ollut edes huomannut mua, mä taas joskus muutama kuukausi ennen kuin alettiin seurustelemaan ajattelin, että ompas komea mies, tahdon :D 

Mikä on ihanin yhteinen muistonne, mitä ehkä muistelette yhdessä vielä tänäkin päivänä? - Tutustuminen, ensimmäiset treffit ja varsinkin ensimmäinen suudelma ♥

Onko teillä ikäeroa? - Mies on puoltoista vuotta vanhempi, viikon päästä siis 24.


Mitä urasuunnitelmia teillä on? - Itse haluan joskus tulevaisuudessa paperitöihin ja tietokoneen ääreen, hommiin joissa koen olevani hyvä. Mies haluaisi olla tulevaisuudessa ajo-opettaja, mutta opiskelu ei oikein nappaa.


Haaveiletteko vielä lisäopiskelusta? - Jo reilun vuoden opiskelu tuntui sen verran ahdistavalta rahatilanteen kannalta, joten eiköhän mun opiskelut ole jo opiskeltu. Eikä mieskään ole oikein ole innostunut opiskelusta ainakaan tässä vaiheessa elämää.Mitä suunnitelmia teillä on lähitulevaisuudelle? - Juuri nyt halutaan vaan matkustella, säästää rahaa tulevaisuudelle ja odotellaan kumpikin, että toinen kosisi, heh :D

Onko suunnitelmia asunnonostolle? - Oltaisiin varmaan jo ostettu, jos mä vain osaisin säästää. Make on säästänyt omaa kotia, autoa ym. varten jo vuosia, mutta kiitos opiskelun mun säästöt menivät...Toivottavasti seuraava asunto olisi kuitenkin oma.


Milloin haluaisitte perustaa perheen? - Mitään tiettyä hetkeä ei ole lyöty lukkoon, mutta e-pillerit jää pois varmaan tässä parin vuoden sisällä ja sen jälkeen saa tulla jos on tullakseen.


Voisitteko kuvitella asuvanne jossakin muualla kuin Nummelassa (joskus myöhemmin)? - Ehkä jossain yhtä landella, mutta ainakin nyt Nummela tuntuu parhaimmalta paikalta.


Missä olette 10 vuoden päästä? - Ollaan naimisissa, toivottavasti parin lapsen vanhempia ja mukavissa töissä. Eletään sellaista mukavan tylsää elämää :DOnko teillä yhteisiä suunnitelmia? - Halutaan matkustella, ostaa jossain kohtaa se oma koti, mennä naimisiin ja perustaa perhe.

Mitä haluaisitte kokea yhdessä(esim. 3 asiaa)? - Matkustelu (New York ja Malediivit ne isoimmat unelmat), vanhemmuuden ja avioliiton/yhdessä vanhenemisen.

Mitä teette mielellänne yhdessä? - Katsellaan netflixiä, jutellaan, käydään ulkona syömässä, tykätään uida ym. Arkena tykätään töiden ohella vain rentoutua ja rauhoittua iltaisin, viikonloppuisin halutaan sitten mennä ja tehdä. Tykätään myös kaikista pienistä päiväreissuista Suomen sisällä.

Kuvailkaa toisianne kolmella sanalla? - Make on komea, hauska ja rehellinen. Jasu on temperamenttinen, herkkä ja kaunis.


Millainen on teidän normaali arkipäivä? - Herätään normaalisti hieman neljän jälkeen ja mennään kuudeksi töihin. Ollaan töissä yleensä Maken töiden mukaan, yleensä lähdetään kotiin kahden-neljän aikoihin, välillä myöhemmin ja välillä oon kaverini kyydillä. Kotona tehdään ruokaa, käydään kaupassa, saunotaan, katsellaan sarjoja, jutellaan ym. Nukkumaan mennään yleensä 19-20 aikoihin.

Mitä erilaisia arvoja teillä on? - Mies on tosi vanhanaikainen monissakin asioissa, mutta muuten ollaan aika samanlaisia arvojen kannalta. 

Miten/missä eroatte luonteiltanne eniten? - Mies on aika pikkutarkka ja siisti, mä taas olen vähän sellainen "ihansama" -ihminen, joka jättää asioita seuraavaan päivään. Ja vaatteita pitkin kämppää. Mä myös olen tosi tunteellinen ja herkkä, itken monta kertaa viikossa. Mies on itkenyt viimeksi monta vuotta sitten, eikä aina tajua, miksi mä itken kaikelle. 


Eilen oli hauskaa ♥

Mikä toisessa on sellainen asia/piire mitä ette voi ymmärtää? - Mä en voi ymmärtää miksei kaappien ovia voi laittaa kiinni jos niistä ottaa jotain :D Ja mies ei ymmärrä sitä miksi itken niin herkästi.

Millä luonteenpiirteillä poikkeatte toisistanne? Oletteko enemmän samanlaisia kuin erilaisia keskenänne? - Luonteenpiirteet vastasinkin jo ylempänä. Meissä on muutamia eroja, mutta ollaan kyllä hiouduttu aika samanlaisiksi tässä parissa vuodessa.

Mistä riitelette eniten? - Siitä kun Make ärsyttää mua, esim. kutittamalla, viemällä peiton ym. varsinkin jos oon väsynyt. On kuulkaas piru irti sen jälkeen.

Toistenne huonot puolet? - Mä kuulemma hermostun tosi nopeasti ja nälkäsenä oon kärttynen ja sanon mitä sylki suuhun tuo (vaikka Make aina muistuttaa, että kadut vielä sitä mitä sanot). Makessa varmaankin juuri tuo tahallaan ärsyttäminen. Ollaan kumpikin välillä myös turhan mustasukkaisia, vaikka oikeasti tiedetään, ettei siihen olisi aihetta.


Hyviä puolia toisissanne (sinä sanot miehestäsi ja miehesi sinusta)? - Maken hyviä puolia ovat se, että hän laittaa mut aina edelle, vaikken sitä aina tajuakkaan heti. Mies on myös yllättävän romanttinen ja suorapuheinen (joka ei kyllä aina ole hyvä puoli). Jasussa parhaita puolia ovat aitous, huomaavainen ja tunteellisuus (vaikka se välillä meneekin vähän yli).


Mikä on yhteinen herkkunne, jota syötte yhdessä? - Kaikki? :D Me jaetaan aina kaikki millä herkutellaa ja vaihdellaan herkkuja mielen mukaan. 

Molempien lempiruoka ja lempiherkut? - J: Pastat ja suklaa sekä irtokarkit, M: Liharuuat ja suolaiset herkut.Lempileffanne? - Yhteisiä lempileffoja meiltä ei löydy, katellaan enemmänkin sarjoja. Esimerkiksi Grimm on yksi meidän suosikkisarjoista. Omia lempparileffoja meiltä sitten löytyykin vaikka kuinka, mä rakastan Disneyleffoja sekä romanttisia leffoja, kuten Brokeback Mountain. Maken lempparileffoja ovat esim. Tappava ase -elokuvat, Beverlyhills Kytät ja muut vanhemmat toimintaelokuvat. 


Joku teidän oma inside läppä? - Insideläppiä on tosi hankala selittää, ei niitä kukaan kuitenkaan tajua :D Meillä on paljon omia sanoja ja erilaisia ilmeitä. 

Mikä on teidän biisinne? - Secondhand Serenaden Fall For you ja Eric Hasslen No words

Mitä miehesi ajattelee blogeista ja blogimaailmasta? - Miehen mielestä on hyvä, että mulla on joku harrastus, mihin voin purkaa ajatuksia. Blogimaailmaa mies pitää kuitenkin aika teennäisenä, kun monet näyttävät vain pintaraapaisun elämästään, mutta arvostaa kuitenkin sitä, miten paljon bloggaajat näkevät vaivaa blogiensa eteen. Mies ei lue tällä hetkellä mitään blogeja, mutta voisi kuvitella lukevansa esim. jotain omaa alaa koskevaa blogia. 


Noloin kokemus yhdessä? - Oltiin Lidlissä ja jonotettiin kassalle. Make oli jo pakkauspäädyssä odottelemassa ja mä venailin mun vuoroa. Siihen sitten lensi ampiainen ja aikani jaksoin väistellä sitä, kunnes sain jonkun totaalisen paskahalvauksen ja käskin Maken maksamaan ostokset ja itse juoksin ulos kaupasta.....Eli tästäkin voi jo päätellä, että mä olen meistä se nolo ja Make saa aina hävetä silmät päästään. 

Mitkä on teidän horoskoopit? - Make on jousimies ja minä kaksonen


♥:llä Jasu ja Make

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! ♥ Tätä oli kyllä tosi kiva lukea, ja miettiä samalla mitä itse olisi noihin kohtiin vastannut :) Itsekin itken todella herkästi, eikä mieheni aina ymmärrä (jos ymmärrän itsekään) että miksi, haha :D Ihania kuvia teistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kiva kuulla :) Mä teen muuten aina samaa kun luen muiden kysymyspostauksia :D Onneksi en oo ainoa, välillä ihan turhauttaa kun koittaa selittää miksi itkee ja toinen ei vaan tajua :D Kiitos ♥

   Poista
 2. Ihania postaus! <3 Te ootte kyllä ihana pari ja olen niin onnellinen teidän puolesta! :) Mä oon myös tosi herkkä kuten tiiät eikä Joonas sitä ymmärrä aina :D Toi noloin kokemus yhdessä oli kyllä hauska! Mäkin tykkään muuten Beverlyhills kytistä :D Kiva kun vastailitte yhdessä, tälläisiä on aina mukava lukea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Voii Niina, kiitos paljon<3 Eipä nuo miehet taida koskaan ymmärtää sitä :D se ei ollut hauskaa silloin, ai kamala :D Aijjaa, mä en oo vielä lämmennyt, mutta Tappavat aseet oli kyllä ihan hyviä :) Kiva kuulla<3

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)