lauantai 15. heinäkuuta 2017

Kesäinen Yyteri


Hellurei ja aurinkoista lauantaita ♥ Viikon blogitauon jälkeen on taas yllättävän hankala palata koneen ääreen, mutta alkoihan tätä olla jo hieman ikävä. Sen suurempaa syytä taukoilulle ei tällä kertaa ole - ei vaan ollut fiilistä kirjoittaa. Enää en onneksi ota siitä stressiä ja pidän juuri sen pituisia taukoja kuin haluan :) Mutta sitten itse asiaa, eli Poriin ja aurinkoiseen Yyteriin! Tykätään miehen kanssa reissata pitkin "lähialueita" ja varsinkin mä rakastan autossa istumista. Tänään siis käännettiin auton keula kohti Poria. Mun viimeisimmästä Porin visiitistä olikin jo reilu kymmenen vuotta aikaa ja silloin olin Yyterissä talviaikaan. Kesällä hiekkaranta oli niin paljon upeampi, huhhuh ♥ Valitettavasti meressä oli jotain levää ja tämmöisenä vilukissana en muutenkaan olisi veteen uskaltautunut. Otettiin siis vaan aurinkoa, jonka jälkeen suunnattiin keskustaan etsimään parkkipaikkaa. Siinä etsinnässä meinasikin mennä hermot muutamaan otteeseen, mutt lopulta löydettiin paikka ja päästiin Amarilloon herkuttelemaan. Syömisen jälkeen käytiin vielä Jazz kadulla fiilistelemässä ja syömässä jälkkärijätskit sekä moikkaamassa miehen serkkua. Tämmöisiä päiviä saisi olla kyllä niin paljon enemmänkin, ihana paeta edes hetkiksi arkea ja vain nauttia kesästä ♥ Vihdoinkin sääkin alkaa näyttämään kesäiseltä!


Miten teidän lauantai on sujunut? 

:llä Jasu

14 kommenttia:

 1. Me käytiin perheen kanssa pari vuotta sitten myös Yyterissä ja se on kyllä ihana paikka, varsinkin näin kesäisin! ♥ Mun lauantai on mennyt aika rauhallisissa merkeissä, olen enimmäkseen vain kuunnellut musiikkia, lukenut viimeisimpiä blogipostauksia ja katsonut Netflixiä :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanaa, että Suomestakin löytyy tuollaisia paikkoja ♥ Kuulostaa aika täydelliseltä rentoutumispäivältä, mulla oli eilen juuri tuollainen päivä :)

   Poista
 2. Näytttää upealta, voi kunpa itsekin pääsisi joskus. Suomessa on kyllä sellaisia paikkoja joita ei jostain syystä tajua lähteä katsomaan kun aina halajan kauemmas ulkomaille. Minun lauantai sujui töissä, vielä tämä päivä olisi jaksettava että pääsee itsekin viettämään kesäisiä lomapäiviä;) Onneksi säät alkaa näyttämään lupaavilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsisit joskus, Yyteri on aivan upea ♥ Niimpä, tajusin vasta viime vuonna kuinka paljon täälläkin on nähtävää :D Oioi ihanaa lomaa sulle!<3 Kumpa itsekin pääsisin jo lomailemaan :D

   Poista
 3. Oi vähänkö ihanaa, että ootte päässeet Yyterissä käymään ♥ Ihania kuvia oot saanut reissusta :) Itsekin tykkään paljon suunnata eri paikkakunnille Suomessa, sillä täälläkin on niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa viettää päivä Porissa ja Yyterissä<3 Kiitos :) Totta, Suomi on tosi kaunis maa varsinkin kesäisin :)

   Poista
 4. Yyteri on kyllä upee paikka, oon itsekkin siellä joskus käynyt! <3 Ja olisi kiva mennä joskus uudelleenkin :) Kauniita kuvia oot ottanut ja muutenkin ihanan kuuloinen päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyteri on kyllä aivan ihana, kesällä ja talvella<3 Kiitos ♥ Oli kyllä tosi onnistunut päivä :)

   Poista
 5. Ihanan kesäisiä kuvia! Kyllä se Yyteri vain on niin kaunis tällaiseen aikaan :) Mun lauantai sujui aluksi töissä ja sitten hieman myöhemmin juhlinnan merkeissä, nyt pitää vielä vähän palautua huomista työpäivää varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin on ♥ Sunkin lauantai kuulostaa mukavalta, juhlinta kelpaisi itsellenikin pitkästä aikaa :)

   Poista
 6. Ihanan kuuloinen päivä teillä ♥ Yyteri näyttää kyllä upealta paikalta ja siellä olisi kiva joskus käydä itsekin :) Olisi niin kiva toteuttaa tuollaisia minireissuja Suomen sisällä, mutta meillä viikonloput on siihen ainoa mahdollisuus ja tuntuu että silloin on aina jotain muuta menoa :/ Ehkä vielä jossain välissä olisi joku vapaa rakonen ja pääsisimme lähtemään esim. vanhaan Porvooseen, mihin olen halunnut jo monta vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Yyteri on kyllä aivan upea, suosittelen käymään siellä :) Voi ei :/ Meilläkin jo loppukesä aika täynnä ohjelmaa ja ei taideta ehtiä enää tekemään mitään pikkureissuja :( Porvoo on kyllä ihana, toivottavasti ehtisitte käymään siellä ♥

   Poista
 7. Oi miten kivalta teidän päivä kuulostaa<3 Mäkin tykkään kierrellä Suomessa ja oonkin ihan fiiliksissä, kun lähdetään tossa elokuun alkupuolella oman miehen kanssa Lappiin! Ihana päästä pois täältä kaupungin hälinästä ja kunnolla luonnon keskelle :) Yyterissä en oo koskaan itse käynyt, mutta siellä olisi kyllä niin mahtava päästä käymään :) Tollaset pienet irtiotot arjesta tekee niin hyvää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Oi Lappiin olisi niin upeaa päästä! Ihana kuulla, että oot lähdössä sinne :) Suosittelen käymään jos vain joskus onnistuu :) Niin tekee, kyllä jaksaa taas arkea niin paljon paremmin :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)