sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Epäonnistuneet asukuvat 3

Hellurei ♥ Miten siellä on viikonloppu sujunut? Itse käväisin perjantaina töiden jälkeen mutsin kanssa Rossossa syömässä ja ekaa kertaa tänä kesänä päädyin yksille terasillekin. Eilen suunnattiin extempore miehen kanssa Stadiin olutfestareille sekä toistamiseen ulos syömään. Tänään luvassa olisi vielä kummipojan synttärit, joten tekemistä ei ainakaan tältä viikonlopulta ole puuttunut. Sen takia viikonloppu onkin mennyt supernopeasti, joten pidemmittä puheitta itse postauksen aiheeseen ja sitten nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Pitkästä aikaa luvassa olisi epäonnistuneita asukuvia, enjoy! 


" Miten nää vaatteet nyt laittais? "


" Ihan vain pari otin. Oikeesti "


" Jätetään ne juhannustaiat väliin, täällä mä oon jo valmiina pusuttelemaan "


" Neidille ei enää tarjoilla "


" Nää hiukset lentää nyt taakse, wiuuu "


" Ja taas ne hiukset on siinä "

"Ottakaahan nyt niitä kuvia, tähän nukahtaa kohta"


"Psykoosit tulilla"

Hiukset naamalla, heilahdukset, typerät ilmeet...siinä ne kolme yleisintä syytä miksi mun kuvat epäonnistuvat. Valehtelematta ehkä viisi viidestäkymmenestä kuvasta onnistuu, mutta tuleepahan ainakin täytettä tälläisiin postauksiin ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille,
:llä Jasu

10 kommenttia:

 1. Tällaiset postaukset on kyllä niin kivoja<3 :D Musta on kiva kun bloggaaja julkaisee myös näitä epäonnistuineita kuvia, kun näistä näkee niin kivasti sen todellisuuden, kun kellään tuskin ihan kaikki ne kuvat aina onnistuu. Ja onhan nää kivan rentoja postauksia myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät :) Jep oon ihan samaa mieltä! näitä on kyllä aina niin hauska lukea :D

   Poista
 2. Hahah, ihania kuvia vaikka onkin epäonnistuneita! :D Tosi usein jos itsestänikin otetaan kuvia, niin väistämättä tulee tuollaisia "selvä päivä" -otoksia...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D se taitaa onneksi olla aika yleistä, ei niitä silmiä jaksa vaan pitää auki ;D

   Poista
  2. Kiitos :D se taitaa onneksi olla aika yleistä, ei niitä silmiä jaksa vaan pitää auki ;D

   Poista
 3. Hauskoja nää kuvat! :D<3 Monesti tulee kyllä otettua enemmän näitä epäonnistuneita kuin onnistuneita kuvia haha :D Tuo neidille ei enää tarjoilla oli kyllä hauskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 haha niimpä! Mut ainakin saa sitten hyvät naurut kun kattoo näitä :D se taitaa olla munkin "lemppari" :D

   Poista
 4. Ahahah, voi että nää kaikki kuvat on ihania <3 Tällaiset postaukset on kyllä ihan parhaita. Mulla vähän sama homma, että vain muutama miljoonasta kuvasta oikeasti onnistuu... :D Enkä vieläkään osaa olla luonnollinen kameran edessä, yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 mä tykkään myös, niin hauskoja :D voi ei :D niin taitaa kyllä käydä kaikilla. Mullekin se on välillä vähän hankalaa :/

   Poista
  2. Kiitos<3 mä tykkään myös, niin hauskoja :D voi ei :D niin taitaa kyllä käydä kaikilla. Mullekin se on välillä vähän hankalaa :/

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)