lauantai 17. kesäkuuta 2017

Ihana Porvoo

Heipsan ja terveiset ihanasta Porvoosta! Herättiin tänään ajoissa ja käännettiin heti aamusta auton nokka kohti yhtä mun lemppari kaupunkia ♥ Sää oli aivan loistava, parhaimmillaan lämpöasteet kohosivat hellerajan yläpuolelle. Oltiin myös juuri oikeaan aikaan liikkeellä ja saatiin autokin loistavalle paikalle joen varteen. 


Heti aluksi mentiin yksille ihanaan jokilaivaan, mutta päätettiin syödäkin heti reissun alkuun. Viime vuonna oltiin huomattavasti myöhempään liikkeellä ja tuohon samaiseen ravintolaan oli silloin tunnin jonot...Nyt siis pelattiin varman päälle ja syötiin heti aluksi. Oli muuten hyvää ruokaa ♥ 


Ruuan jälkeen lähdettiin nauttimaan upeasta päivästä ja kiertelemään vanhankaupungin ihania pikkukujia. Porvoossa parasta on juurikin nuo vanhankaupungit kujat ja vanhat puutalot sekä pienet myymälät, joissa ei kuitenkaan viitsitty sisällä poiketa. Mun oli aivan pakko lisätä tää kollaasi tännekin, oon nimittäin niin ylpeä tuosta rakkaasta ♥  Keskityn mielummin nyt näihin positiivisiin juttuihin ja toisen kehumiseen, kuin omaan ulkomuotoon ja itsetunto-ongelmiin. Ja ehkä pikkuhiljaa saan itseänikin niskasta kiinni, kun on vieressä hyvä motivaattori ;) Mies ei kylläkään ole yrittänyt laihduttaa, muutamassa kuukaudessa painoa on vain lähtenyt reilusti herkutteluista huolimatta. 


Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä jokirannassa jätskillä ja Brunbergin suklaatehtaalla. Kaikin puolin oli kyllä ihan superihana päivä ja Porvoo pysyi edelleenkin Turun ja Tampereen ohella mun lempparikaupunkien top kolmosessa ♥ Tänä kesänä oli luvassa vielä Tampereen kylpyläreissu ja toivottavasti pääsisin myös piipahtamaan Turussa. Kova halu olisi myös Hankoon ja Fiskarsissa olisi myös kiva käydä tänäkin vuonna. 


Kuinka moni teistä rakastaa Porvoota tai on käynyt siellä jo tänä kesänä?

Ihanaa lauantaita kaikille,
:llä Jasu

8 kommenttia:

 1. Porvoo on kyllä aivan ihana kaupunki, joskin en ole aikoihin käynyt siellä! Viime vuoden heinäkuussa meni mahdollisuus sivusuun, kun olin kotona 40 asteen kuumeessa enkä siksi viitsinyt lähteä vanhempien mukaan. Mutta ehkä jossain vaiheessa taas! Kiva kuulla, että teidän reissu meni mukavissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Voi ei, harmi kuulla :( Toivottavasti uusi reissu järjestyisi jossain kohtaa!

   Poista
 2. Porvoon vanha kaupunki on kyllä niin kaunis ja tunnelmallinen paikka ♥ Itselläni olisi haaveissa käydä siellä tänä kesänä näin monen vuoden jälkeen, mutta nähtäväksi jää saanko kesän aikataulut sopimaan! Niin ihania kuvia ja siulla on aivan ihana mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, se on kyllä ihana ♥ Toivottavasti aikataulut antaisivat myöten ja pääsisin käymään Porvoossa :) Kiitos Tuuli<3

   Poista
 3. Mä tykkään myös tosi paljon Porvoosta! <3 Viime kesänä käytiin siellä ja oli mukava päivä :) Nuo talot tuolla ovat niin kauniita. Ihania kuvia oot ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kyllä aivan ihana, ei siitä voi kuin tykätä<3 Muistankin sun postauksen sieltä :) Kiitos ♥

   Poista
 4. Porvoossa on kyl todella kaunista! Ihania kuvia teistä <3

  VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)