sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

EASTER


Pakko myöntää, että tässä kuussa motivaatio blogia kohtaan on ollut aivan kadoksissa. Ideoita olisi, mutta blogin tekstikenttää tuijottaessa aivot lyö tyhjää. En halua ottaa blogista mitään paineita, joten oon sitten mielummin vain sulkenut koneen ja pitänyt pieniä taukoja. Kyllä se motivaatio tulee takasin kun on tullakseen. Instassa ja snäpissä oonkin ollut sitten sitäkin ahkerampi - ainakin ruokakuvia on tullut jaettua muidenkin edestä. Pääsiäinen on nimittäin kulunut lähinnä ruokapöydän ääressä, kun ollaan juostu sukulaiselta toiselle. Nyt on ollut myös aikaa panostaa ihaniin aamupaloihin ja esimerkiksi perjantaiaamu startattiin vohveleille ja tuoreilla marjoilla 💖 Syömisen lisäksi sain myös kodin siivottua pääsiäiskuntoon ja tein ekaa kertaa myös "pääsiäisasetelman" ruokapöydälle. Mummoutuminen alkaa siis olla vahvana minussa 😁 Sen siivoamisenkin aloitin joskus seitsemän aikaan lauantaiaamuna, kun olin ensin herännyt puoli viideltä miehen valmistuessa töihin....Mutta ettei nyt ihan mammailuksi menisi tää pääsiäinen, ajateltiin räväyttää ja tänään viettää illanistujaisia pienellä kaveriporukalla ja vetäistä pienet sunnuntairyypyt. Huominen taitaakin siis mennä sängyssä The 100 -sarjan kolmos kauden parissa. 

Miten teillä muilla on pääsiäinen sujunut? 

Nyt tää tytsy laittaa koneen kiinni ja korkkaa ekan lonkeron,
ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille,
:llä Jasu

6 kommenttia:

 1. Täällä on ollut viime aikoina hieman samanlainen fiilis blogin suhteen, mutta tosiaan turha kirjoittaa silooin niitä väkisinväännettyjä postauksia jos siltä ei tunnu! :) Siulla on kyllä aina yhtä herkullisia nuo ruokakuvat ♥ Tälläkin ollaan syöty pääsiäispyhinä jos jonkinlaista herkkua, kun kaikkea hyvää on ollut tarjolla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, sen näkee niin selvästi postauksista jos niitä on pakolla kirjoittanut. Parempi siis pitää pientä taukoa :) Kiitos ♥ nooo välillä saa herkutella oikein kunnolla ;)

   Poista
 2. Mulla on sen sijaan tällä hetkellä aika paljon motivaatiota blogin kirjoittamiseen, kun on niin valoisaa ja ideoita oikein tulvii mun päähän! Ainut huono puoli on se, että mulle jää loppujen lopuksi melko vähän vapaa-aikaa, kun muuten oon töissä... Turhaa blogista on mitään stressiä ottaa, kirjoitat sitten, kun siltä tuntuu! :) Pakottamalla ei tule muuta kuin ikävä fiilis itselleen. Kyllä me venaillaan!

  Sä kyllä onnistut aina ottamaan niin ihania ruokakuvia! Nyt maistuisi itsellenikin muutama vohveli ja hieman marjoja, nam ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mulla on myös tuo ongelma, aikaa ei tunnu olevan yhtään ja sen vähäisenkin vapaa-ajan haluaa viettää muuten kuin koneella istuen.. Juuri noin oon koittanut tehdä, vaikka välillä se stressi blogista hiipiikin mieleen :)
   Kiitos ♥ Vohvelit kelpaisi nyt kyllä itsellekin, nam!

   Poista
 3. Nuo vohvelit näyttää niin hyviltä, namnam <3:D Blogista ei kannata mitään paineita ottaa, mitä vähemmän bloggaa oikeestaan sitä kivempaa se on ja saa luotua sellaisia postauksia, joihin on oikeasti tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne oli ihan superhyviä! Njam ♥ Toi on kyllä totta! Pitää jatkossa panostaa ennemmin laatuun kuin määrään :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)