maanantai 15. kesäkuuta 2015

Vuohenjuusto-kanasalaatti

Heipsan! Ruokapostausta pukkaa ja nyt sellaista, joka kuvastaa edes jotenkin mun arkisyömistä. Syön paljon salaatteja, mutta oon aika tylsä niiden kanssa ja yleensä heitän vaan vähän vihanneksia kippoon ja jotain juustoa päälle ja se on siinä. En vaivaudu paistamaan kanaa ja katkarapuja tai tonnikalaa en syö. Viime aikoina oon syönyt paljon vuohenjuustosalaattia, joka on mun lempparisalaatti, mutta kerrankin jaksoin paistaa kanaa mukaan ja tästä syntyikin mun uusi suosikki heti! Rakastan ravintola-annoksissa kanan ja vuohenjuuston yhdistelmää, eikä se pettänyt näin kotona syötynäkään


Tarvitset:

Jäävuorisalaattia
Kurkkua
Paprikaa
Kirsikkatomaatteja
Oliiveja
Viinirypäleitä
Mansikoita
Vuohenjuustoa
Kanaa

Kaikkea voi laittaa niin paljon kuin haluaa riippuen siitä kuinka monta syö ja kuinka moneksi päiväksi tekee. Tein itselleni pari annosta ja paistoi kanan sisäfileetä kolme melko pientä palaa. Vuohenjuustoa käytin kahteen annokseen noin puoli pötköä. Vuohenjuustot "paistoin" pannulla. Paistamisessa kannattaa olla nopea ja pannun kuuma, ettei tule tätä sulamisongelmaa niin kuin mulla kävi, hups. Eli tosi nopea käväisy kuumalla pannulla riittää


Annoin kanojen jäähtyä hetken aikaa, vuohenjuustot laitoin salaattiin kanan päälle heti paistamisen jälkeen


Suosittelen, tää on mielettömän hyvää ja täyttää myös hyvin :) Ja onhan tää aivan ihanannäköistäkin!

:llä Jasu

2 kommenttia:

  1. oo nam, pakko kokeilla! tuli ihan vesi kielelle...

    thisislifeaada.blogspot.fi

    VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)