maanantai 20. huhtikuuta 2015

Weekend Moments


Heipsan! Käykö teille koskaan niin, että vaikka vain rentoutuisitte koko viikonlopun ja lataisitte akkuja, ootte maanantaina väsyneempiä kuin perjantaina olitte? Musta tuntuu, että oon edelleen ihan unessa vaikka perjantaina nukahdin sohvalle ja lauantainakin olin sängyssä jo ennen yhtätoista. Anyway, tein mä sentään jotain muutakin kuin nukuin ja nukahtelin joka paikkaan, nimittäin perjantaina kävin moikkaamassa kummipoikaa ja Suskua ja lauantaina lähdin isotätien luo Stadiin. Käytiin syömässä Casa Maressa, joka on ehdottomasti yksi mun lemppariravintoloista. Juoruiltiin kunnolla ja puhuttiin ihan liikaa politiikasta ja eilisistä vaaleista. Käytiin toisen tädin kanssa vielä "iltalenkilläkin" ja kuvailemassa rannalla. Vähän huonolla tuloksella koitin saada tätsyä kuvailemaan muakin...:D Eilen näin sitten Niinaa Kampissa ja jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan mentiin Picniciin vaihtamaan kuulumisia. Hyvät kaverit ja perhe/sukulaiset on kyllä sellainen rikkaus elämässä, ettei sitä edes pysty kuvailemaan ♥ Ennen kotiin tuloa kävin vielä äänestämässä sekä ostamassa ruusuja sunnuntain piristykseksi. Kerrankin sain viikonlopun kulutettua kunnolla ja näinkin ihmisiä, ensiviikonloppuna olisi taas luvassa Stadeilua blogijuttujen merkeissä :)

Nyt meitsi suuntaa töihin,
mukavaa alkanutta viikkoa kaikille,
:llä Jasu

4 kommenttia:

 1. Musta on tosi ihanaa, kun puhut niin kauniisti sun perheestä, ystävistä ja sukulaisita! Ihanaa et osaat arvostaa sellasta, mitä liian moni pitää itsestään selvyytenä.. <3
  Ps. WELL HELLO mikä kakkupala! <3 omnomnon, minkä makunen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien pitäis arvostaa läheisiään ja näyttää se :) oon ite aivan älyttömän kiitollinen, että mun elämässä on näin ihania tyyppejä, jotka hyväksyy mut sellasena kuin oon :)
   se on valkosuklaa-oreokakku ja aivan älyttömän hyvää! <3

   Poista
 2. Hassun näkönen minä, ihana sinä ! <3 Meinasin kans tänää ostaa itelleni kukkia, mut niin.. Ne säilyy liian vähän aikaa :D Rakastan kyllä kuvata kukkia, ne on niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana sinäkin <3 se on kyl ärsyttävää, mul ei kestä ees viikkoo :D mäki tykkään kuvailla kukkia :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)