maanantai 13. huhtikuuta 2015

This and thatViikonloppu tuli ja meni vaihteeksi taas liian nopeasti ja mitään en saanut tehtyä, mutta sain kuitenkin. Valvoin myöhään ja nukuin pitkään, ulkoilin vapaaehtoisesti, räpsin kuvia, raahauduin kauppaan ja ostin viikon ruuat kerralle, hiuskriiseilin ja kävin pikkuserkun synttäreillä. Pidettiin leffailta Pian kanssa ja katseltiin Deep Blue Sea Oreojätskiä mussuttaen. Tajusin tarvitsevani kipeästi hiustenvärjäystä, mutta en saanut sitäkään hoidettua. Aloitin monta luonnosta blogiin, mutta pää ei toiminut monenkaan yrityksen jälkeen. Sovin paljon tekemistä tuleville viikonlopuille, enkä malttanut odottaa tulevaa. Enkä malttaisi tälläkään hetkellä. Sain ysillä ostetun "jumppatakin" vihdoinkin kiinni helposti, hetki jota olin odotellut sen ostamisesta saakka....Näin ensimmäisen ampiaisen tänä vuonna sekä kuuntelin liian monta kertaa Jonne Aaronin Ota mut -biisiä. Hymyilin ja en hymyillyt.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille,
:llä Jasu

8 kommenttia:

 1. Musta sun blogi menee kokoajan parempaan suuntaan; postaat usein ja kuvien laatuki on parantunu! Varsinki tässä noi kaks vikaa kuvaa on kivasti tarkennettuja ja valotettuja :)
  Mikä kamera sulla olikaan? :D
  Hauskaa kevättä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon kehuista! :) oon vihdoinkin opetellut noita käsisäätöjä, valotuksia ym. ja jättänyt automaatin käytön vähemmälle :D vielä on kuitenkin opeteltavaa, kiva että nyt jo huomaa muutosta entiseen! Mulla on Nikon D3200 ja toivottavasti vielä tänä vuonna oma kunnollinen objektiivikin siihen :)
   Hyvää kevättä myös sulle :)

   Poista
 2. Tulee niin mielee se mun kukkatoppi tosta sun topista :)) Oon samaa mieltä ano 18.32, että kuvien laatu on parantunut :)

  VastaaPoista
 3. Muistanko oikein että halusit opiskelemaan sosionomiaa mutta et usko todistuksen riittävän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein muistit :) hain nyt kolmannen kerran (eri paikkaan kylläkin), jos nyt vaikka kutsuttais pääsykokeisiin edes :D

   Poista
  2. Tsemppiä! Ite opiskelen Sosionomiaa Joensuussa 6.7 keskiarvolla ja kirjotin AAABC että jos yhtään kohottaa mielialaa niin kovalla halulla voi päästä kouluun vaikkei paperit riittäskään ;) Pidän sormet ristissä siun puolesta! :)

   Poista
  3. Kiitos :) pitäis uskaltaa hakea jonnekin vähän kauemmaksi kouluihin, niin saattais jopa päästä..mutta toivotaan et nyt tulis kutsu pääsykokeisiin! :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)