sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Valentine's Day

kuvat; weheartit

Viikonloppu meni hetkessä, kuten aina. Kamera pysyi kiinni, täysin koskemattomana pöydällä. Näin puolen vuoden erossa olemisen ja satojen kilometrien välimatkan jälkeen Rellua Stadissa kahvittelun merkeissä. Höpötin kuulumisia, selasin vanhoja kuvia, sain ystävänpäiväviestejä, kuuntelin kymmeniä kertoja Ellie Gouldingin Love me like you do -biisin ja päätin, että Fifty Shades of Grey on pakko nähdä jo pelkästään tuon biisin ja musiikkivideon takia. Musiikki herättää mussa paljon tunteita, mutta pitkään aikaan en oo saanut mistään laulusta tälläisiä viboja. Ostin John Greenin Looking for Alaskan suomenkielisenversion, minkä lukemisen taidan aloittaa jo tänään. Ahdistuin, angstailin ja sain piristystä paskaan fiilikseen, joka tuntuu nyt täysin utopistiselta. Mikä huono fiilis, milloin? Toisaalta tämän hetkinen fiilis tuntuu myös epätodelliselta...Polttelin myös kynttilöitä, kävin vaa'alla ja huomasin -10kilon rajapyykin olevan parin kilon päässä. Järjestelin huonetta ja tajusin että vihdoinkin on aika luopua mun antiikkisesta sängystä ja päädyin Ikeansivuille etsimään uutta "sijoituskohdetta". Tein uuden, yksinkertaisen bannerin tänne blogiin, joka sopii vuodenaikaankin. Kyllästyin sekavuuteen, halusin jotain yksinkertaista. Tajusin saman pätevän myös elämään. Nyt mielessä pyörii miljoona eri asiaa, joihin en saa selvyyttä kuin avaamalla kerrankin suuni. Eri asia on uskallanko mä.


Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu sekä ystävänpäivä! Mä tulin juuri saunasta ja kohta voisin painua unten maille - luultavasti teen kuitenkin sen "virheen", että alan lukemaan tuota uutta kirjaa ja valvon vielä puoliltaöin...

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille,
:llä Jasu

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja upee banneri :) hyvää ystävänpäivää myöhässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva kuulla, että tykkäsit, mietin nimittäin pitkään viitsinkö julkaista koko postausta :D hyvää ystävänpäivää myös sulle :)

   Poista
 2. wou kohta 100,000 sivunnäyttöö! ja kiva toii banneri :-)

  VastaaPoista
 3. Kivan olonen ystävänpäivä :) Ja ihana toi uus banneri ! <3

  VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)