torstai 23. elokuuta 2012

Toivepostaus; I hope that one day all of my dreams will come true

Mä oon aina ollut kauhea haaveilija. Elän unelmissa, suunnittelen tulevaa - eikä edes masennus poistanut tätä piirrettä minusta. Joskus 12-14vuotiaana kylläkin mietin, etten koskaan saavuta mitään, mun on turha edes yrittää tai haaveilla mistään. Olin ihan varma, että kuolen ennen kun täytän parikymmentä.
Nyt mulla on unelmia enemmän kuin koskaan ennen. Jotkin on pysyneet lapsuudesta saakka, jotkin ovat ihan uusia haaveita. Tottakai mä haluan naimisiin, lapsia, oman kodin ym. mutta ennen sitä mulla on paljon unelmia toteutettavana.


Opiskelun kanssa mulla ei oikeastaan ole sen enempiä haaveita. Tai en tiedä, ajatukset on niin sekaisin. Toivon tietenkin, että pystyn kirjottamaan kolmosen keväällä ja toivottavasti saan lakin. Sen jälkeen kaikki on auki. Välivuoden jälkeen toivoisin saavani hyvän opiskelupaikan - mahdollisesti kosmetologin tai kokin/tarjoilijan ammatti kiinnostaisi. Mä oon ihminen joka tarvii työn, josta pitää - raha ei ole pääasia.


Lukion jälkeen jos asiat menee niinkuin haluaisin, muutan rakkaani kanssa yhteen. Rivari tai kerrostalo kämppä jostain Eteläisestä-Suomesta ois tosi jees. Joku Myyrmäki tai Martinlaakso olis hyvä, junayhteydet stadiin ja Nurtsikin lähellä. Ja eipä mulla Saloakaan vastaan mitään ole. Aaa Ootan jo sitä oman kämpän sisustamista! Kihlat ja naimisiin menokin jossain vaiheessa on varmasti ajankohtasia, mutta en elä vielä ihan niin kaukana tulevaisuudessa. Joskus myöhemmin muutto sitten omakotitaloon.


Ja tottakai haaveilen omista taaperoista, karvaisista semmosista. Kissat on ollu mulle aina rakkauden kohde, mutta nyt pidemmän aikaa oon haaveillut lemmikkisiileistä sekä maaoravista. Käärmekkin on käynyt mielessä. Lapsiakin mä haluan pari, mieluummin kaksoset. Riippuu täysin opinnoista ja rahallisesta tilanteesta, että milloin.Ennen perheen perustamista olisi kyllä ihana myös matkustella ympäriinsä, tahtosin nähdä monia kaupunkeja, shoppailla, saada kokemuksia.... Uusi-Seelanti, New York, Lontoo, Italian saaret, Pariisi, Miami - näitä on monia! Ensi kesänä tahtoisin matkustaa murun kanssa johonkin, esim. Espanjaan, rakastan matkaoppaiden selailua ja haaveilua!♥


Tietenkin mulla on myös näitä materialistisia ja pinnallisia unelmia! Kaappi täynnä vaatteita ja kenkiä, paljonpaljonpaljon rahaa, tatuointi... Suunnitelmissa myös terveellisemmät elämäntavat, laihtuminen ja parempi kunto.

 Tässä muuten mun unelma-auto ja tuleva tatuointi♥

Mutta ennenkaikkea mä haluan parantua. Masennus, Epävakaa persoonallisuus ja parit muutkin skid-testissä ilmenneet sairaudet on vienyt todella paljon voimavaroja ja rasittaneet mua. Mä tosiaan haluan parantua. Ja rakkaiden tuella mä pystyn siihen.


Tämmöstä tuli nyt mieleen, nyt haaveilen nukkumaan menosta, pehmeestä peitosta ja huomenna rakkaan näkemisestä, hyvää viikonloppua, 
:llä Jasu

4 kommenttia:

  1. Se on hienoo et pystyt puhumaan noin avoimesti sun kaikista ongelmistas ja kaikist hienoint must on et sul on noin hyvä asenne sitä kohtaan ett haluut parantua etkä jäädä rypemään siihen paskaan!(::

    VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)