sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Silja Serenade & Stockholm

Nyt ollaan reissusta palattu, ja huomenna suuntaankin jo Saloon :) Loma meni hyvin - terasseja, hellettä, shoppailua sekä kipeät jalat. Teenkin varmaan muutaman erillisen postauksen - Ruotsista, Latviasta sekä ostoksista oman postauksensa.
Tiistaina siis lähdettiin bussilla stadiin, taksilla satamaan ja terassilla istumisen jälkeen laivalla kohti Tukholmaa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa laivalle ja Tukholmaan, viimeks oon ollu mutsin kaa laivalla ihan pentuna, jolloin ainoo kiinnostava asia oli pallomeri.


Vietiin kamat hyttiin, jonka jälkeen lähdettiin tutkimaan laivaa ja ottamaan parit kuvat kannelle. Laiva lähti viideltä ja siinä vaiheessa oltiin jo mussuttamassa buffet-safkaa nassuun.


Ruuan jälkeen tutkittiin Taxfree ja ekat tuliaiset tarttui jo mukaan. Käytiin myös kosmetiikkamyymälässä, josta ostettiin ihana yhteinen hajuvesi♥ Esittelen myöhemmin myös laivalta ostetut jutut.
Kuvat kertookin sitten loput; vaihdettiin päälle vähän "juhlavampaa" ja lähdettiin illan viettoon ;)

Mekko - h&mHuonosti nukutun yön jälkeen käytiin meriaamiaisella ja rantauduttiin satamaan, josta lähdettiin metrolla keskustaan. Meiltä loppu aika niin kesken, ehdittiin pyöriä vaan Gallerianissa sekä käydä jätskillä.
Gallerian on siis melko iso kauppakeskus ihan siinä keskustassa, joka on muutenkin täynnä kaikkia kauppoja. Tuolta löytyy H&M, Topshop, VeroModa, Bikbok, JC, Guess, T-shirt Store ja vaikka mitä muita kauppoja.
Ite ihastuin Bikbokkiin, jossa on suhthalpaa + ihania vaatteita sekä Topshoppiin, josta en kylläkään ehtinyt ostaa mitään.
Ja muuten, Tukhomasta jos ei löydä H&M:ää niin saa kyllä olla aika sokee, alle puolen kilometrin sisällä taisin nähdä kolme :D Käytiin syömässä ehkä maailman parasta pehmistä, en ny tiiä onks toi tehty jugurtista vai miten, mut kuitenkin, nam♥ Tuolta sai kans ihan erimakuja kun suomesta, esim. vadelmaa, päärynää ja ananasta.


Keskustassa pyörimisen jälkeen suunnattiin takasin satamaan hakemaan kamat ja alettiin ettii taksii, jota ei koskaan löytyny, koska kaikki taksit oli häipyny satamasta sillon kun laiva saapui. Eli raahattiin tossa helteessä noi painavat kamat ite tonne toiseen satamaan, josta lähdettiin kohti Riikaa.
Tähän onkin hyvä lopettaa, Riika-postausta tulee sitten Saloilun jälkeen,
nauttikaa kesästä ja lomasta,
:llä Jasu

2 kommenttia:

  1. Frozen yogurt, eli se on niiku "jäädytettyy" jugurttii. :D

    VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)