lauantai 5. toukokuuta 2012

On olemassa asioita, niin kipeitä ja vaikeita. Ettei niistä puhumalla selviä

Viikonloppu ei alkanut mitenkään mukavissa merkeissä, mutta nyt jo paranemaan päin :) Aamulla heräsin valitukseen ja ilmoitukseen siitä, että rakas sukulaiseni oli joutunut sairaalaan. Päässä lähti pyörimään taas kaikki paska, pelko toisten kuolemasta ja jo tapahtuneet menetykset. Se vain on julma tosiasia, että jokainen täältä lähtee ennemmin tai myöhemmin, tosiasia, jota en vain haluaisi hyväksyä. Tuskinpa kukaan haluaisi.
Kakarana vietin kaiken ajan parin isotätini kanssa. Kesät olin mökillä, viikkoja putkeen. Tein lomamatkoja Suomessa ja ulkomailla, ja kiinnyin liikaakin. Toisaalta hyvä juttu, toisaalta huono juttu. Joskus mietin olisiko tälleen käynyt, jos mulla ois ollu faija. Joka ois välittäny, joka ois ollu läsnä. Olisin varmaan ollut kotona enemmän, en olisi tarvinnut sitä huomiota niinkään sukulaisilta.
Tähän loppuun totean, että sukulaiseni kuitenkin pääsi jo pois sairaalasta, mutta pelkään silti. Pelkään aina.
 Tässä syy miksi rakastan Leijona Kuningasta.

Näistä sukulaisista ja lapsuudesta tulikin mieleen, että nyt polilla aletaan kaivelemaan asioita oikein kunnolla. Mun pitää viedä sinne kasa valokuvii ja tehä sukupuu ja selittää mun elämänkaari. En tiedä mihin tollakin pyritään, mutta toivottavasti siitä on apua. Mulla on kuitenkin aika paljon patoutumia mun lapsuudesta, ja katkeruus joitakin ihmisiä kohtaan ei oo koskaan hävinny.

Tosiaan fiilis onneksi paranikin kun lähdettiin mutsin kanssa kaupoille, kerrankin shoppailemaan jotain järkevää. Tarkoitus oli etsiä siis synttärilahjaa 10-vuotiaalle pojalle, ja jotain mukavaa löydettiinkin :) Mulla ei kyllä ollut mitään havaintoa siitä, mitä kymmenvuotiaat lapset tekevät. Kun mä olin pentu, pojat leikki jollain bionixle jutuilla? Yritin kysellä Tumpilta, mutta mentiin vaan kaukasempaan historiaan, missä pojat leikki autoilla. Nyt karkasin kyllä aiheesta :D

 Jaksoin kerrankin tehdä hyvän aamupalan, nam♥

Ostettiin myös mulle vihdoinkin sali/juoksu/kävely -kengät, jotka maksoki sen verra, et turha pyydellä mutsilta kauheesti synttärilahjoja enää :D Kirppikseltä mukaan tarttui musta löysähkö toppi neljällä eurolla.


Käytiin myös syömässä La Famigliassa, ja annokset näyttivät tältä

Mun alkupala, valkosipuli-parmesaani leipää

Mamman etanat

Pääruokana söin kanapastaa vuohenjuusto-kapris kastikkeella

Mutsin katkarapupasta

En ollu käyny tuolla ennen, ja eipä ollu mitenkää ihmeellistä. En jaksanu syödä, enkä ottas uudestaa :D


Aloin pitkästä aikaa siivoilemaan, ja sain kerättyä kaikki vaatteet lattioilta. Tuloksena tommoinen vuori vaatteita, joista varmaan puolet päätyy myyntiin.

Tommosta tänään, ei tullu ny kovin järkevää postausta, joten palaillaan myöhemmin :)
ps. Tein uuden bannerin, mitäs pidätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)