tiistai 3. huhtikuuta 2012

Vaatekaapin kätköistä

Tänään sitten vähän pirteämpää postausta! Eli suunnitelmat vaihteeksi muuttuvat, poli aikani peruuntui enkä jaksanut jäädä koululle istuskelemaan siihen saakka että kuntosali aukeisi "kortittomillekkin". Sinne siis huomenna :) Joten tulin jo kaheltatoista himaan ja ryntäsin heti penkomaan vaatekaappiani. Iski kauhea vimma kaivaa esille kaikki kesämekot ja hieman fiilistellä.

Tuli otettua muutama kuva, mitäs pidätte? :)

Leopardikuvioiset + muut eläinkuosit

Sori tää laatu, mutta kuitenkin mun ehdoton lempparimekko! H&M:stä viimekesänä ostettu,ihanan rento mekko. Mun naama päätti lagata kaikissa näissä, joten sensuuri


H&M:n tommonen pidempi paita/mekko, jota voi käyttää ilman legginsejä tai niiden kanssa


Tästä oon aikasemminkin laittanu kuvii, eli Gina Tricon "putkilomekko", jossa edessä vetoketju


Joskus pari vuotta sitten hankittu Cybershopista, ja menossa kirppikselle myyntiin,ellei ennen sitä kukaan frendi halua ostaa.


Vilan "raskausmekko". Eli ihan tavallinen mekko, mulla vaan tulee ton kaa semmone fiilis et kaikki kattoo et oon paksuna.


Gina Tricosta ostettu ja myyntiin menossa, ellei kukaan halua ennen sitä omakseen


Tämäkin Gina Tricosta hommattu hautajaismekoksi. Muutamaan kertaan olen käyttänyt senkin jälkeen.


Seppälästä viime syksynä ostettu. Tykkään jotenki tosta yläosasta ja tosta kirjavasta kuvioinnista, mut silti tos on jotain outoo. Jätän kuitenkin kaappiin, toi on söpö

Muut mekot


Kaverilta ostettu Rosebulletin mekko, alunperin Spirit Storesta. Tässäkin tulee vähän semmonen "oon viidennellä kuulla" -olo, mutta varmasti tulee kesällä käytettyä.


Ainoa ns. juhlamekko mitä mulla enää on (muut oon myyny rahanahneena paskiaisena) Oon käyttäny vaan kerran, toivottavasti kesäl ois jotain juhlia että pääsis pukeutuu vähä hienommin.


Tää on joku niin ihana! Vilasta ostettu pari vuotta sitten ja rakastan tätä edelleen. Tulee jotenkin ihanan tyttömäinen olo, vaikka tää onkin musta.

Tämmösiä tuolta mun kaapista löytyi. Mulla on ihan liikaa noita leopardijuttuja, taidan alkaa pikkuhiljaa kyllästyä. Haluan täksi kesäksi paljon kaikkia neonvärisiä vaatteita, varsinkin mekkoja! Keväämmällä voisi lähteä ihan vain mekko-ostoksille ;) Olen muuten ajatellut tehdä lähiaikoina semmoista blogikirppis -postausta, jossa saa ostaa mun vanhoja vaatteita ym. Eli huutamalla, annan lähtöhinnan ja sitä voi korottaa tiettyyn päivään saakka. Mitäs mieltä olisitte tämmöisestä ajatuksesta? Mun kaikki vaatteet ei sitten ole mitään norsukokoa.

Loppupäivän ajattelin nyt vain datailla, nukkua ja katsoa l-koodia. Ihana vain kadota seuraamaan muiden keksittyä elämää, kun ei jaksa keskittyä omaansa. Ja L-koodi on siihen paras mahdollinen sarja ;) Kauniita naisia, huumoria ja seksiä.


Mukavaa ja rentoa viikon jatkoa, :llä Jasu

2 kommenttia:

  1. No eivät varmasti mitään norsukokoa olekaan, koska en näe edes sun kuvissasi norsun kokoista tyttöä, kaukana siitä!

    VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit :)