perjantai 13. huhtikuuta 2012

Muistoja emoajoiltani

Kaivelin vähän vanhojakuvia parin vuoden takaa emo/scene -ajoiltani (en tosiaan tiedä miksi tuota tyyliä voisi nimittää). Näitä vanhempia kuvia en enää löytänyt, kaikki kadonneet vanhojen koneiden uumeniin.

 Tää kuva on näistä uusin, vain vuoden vanha. Rakastin noita hiuksia♥


 Tää kuva on kaikkein vanhin näistä, 2008

 Ruutupaidat oli kans tosi kovajuttu joskus. Käytin tosi usein semmosta pinkkiä, jotku varmaan muistavatkin vielä. Jossain vaiheessa näytin ihan peikolta kun tupeerasin niin paljon ja samalla tapoin hiukseni.
Vaihe jolloin tykkäsin kaikesta söpöstä. Cupcake- ja Mylittlepony hupparit oli kovassa käytössä, pinkit tennarit, tutit ja rusetit.

Frendin rippiäisissä, joskus kasiluokan keväällä

Tommosia löytyi ja ehkä ihan hyvä, että tyylini on vuosien mittaan muuttunut :D Kutosella olin wannabe-hevari, seiskalla kuulemma gootti, sitten emo, sitten joku random^ huhhuh. Tällä hetkellä en osaa, enkä halua lokeroida itseäni mihinkään kategoriaan. 


Mun perjantai iltani tulee näyttämään tältä. Pushing Daisies maratooni, hyvää ruokaa, mahdollisesti hyvää juomaakin,rentoutumista ja nukkumista. Muru lähtikin vasta tänä aamuna, joten viikonlopun vietän nyt ihan himassa. Sunnuntaina ajattelin alustavasti vastailla noihin teidän kysymyksiin, joita voi siis vielä lähettää  TÄNNE!


Rentouttavaa viikonloppua kaikille, :llä Jasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)