tiistai 6. maaliskuuta 2012

Muutosta elämään

Menenkin nyt suoraan asiaan; Miksi ihmiset pitää lokeroida tyylin,uskonnon,mielipiteiden ym. mukaan? Miksi ihmiset lokeroivat itse itsensä? ( Ja ennen kuin kukaan tulee huomauttamaan, lokeroin myös itse)
Minulla on ollut todella paljon kaikkia erilaisia tyylikausia; olen pukeutunut hevityyliin, emotyyliin ja myös goottimaisia vivahteita pukeutumisessani oli joskus. Joskus ala-asteella minulla oli "kiltti koulutyttö -look", minulla oli kiharat.
Edelleenkin kuulen useinkin olevani emo. Ja vain sen takia, että minulla on mustat hiukset ja kuuntelen "tunteikasta" musiikkia. Huoh, ensinnäkään en löydä mitään "emoa" pukeutumisestani. Shoppailen massaliikkeissä,tänään esimerkiksi minulla oli keltainen paita päälläni, vihaan nykyään bändipaitoja,raitahousuja,pinssejä ym. Aika hupaisaa, että vain hiustenväri sekä musiikkimaku lokeroi ihmisen niin pahasti.


Nyt se oma tyylini on vähän hakusessa. Olen aina näyttänyt jotenkin persoonalliselta, mutta nykyään olen ehkä hieman epävarmempi.Tahdon näyttää omalta itseltäni, mutta mikä sitten onkaan sitä omaa juttua? Ehkäpä kaikki voi olla? Vai voiko?
Mutta sunnuntaina huomasin, että kyllä sieltä kaupoilta aina löytyy jotain josta pidän. Nyt varsinkin tykkään kaikesta värikkäästä, sekä pitsisetvaatteet ovat mieleeni. Sitä en sitten tiedä sopivatko ne minulle. Kesäksi/kevääksi aijon myös hommata uusia kenkiä - kirppiksiltä lähinnä, jos löytyy lähes käyttämättömän näköisiä. Olen nyt aivan rakastunut kirppiksiin, joku viikonloppu pitäisi lähteä käymään Valtterissa Helsingissä.
Yritän myös kehitellä itselleni vähän "aikuisempaa" tyyliä - olen katsonut paljon vinkkejä muista blogeista.


Jotenkin kaipaan vain vaihtelua. Juuri sinne vaatekaappiin, sisustukseen, ulkonäköön muutenkin (hiukset,laihtuminen ym.) Hiukset ajattelinkin värjätä lähiaikoina, kunhan vain ensiksi pääsisin kampaajalle lyhentämään nämä. Väriksi siis olisi tulossa musta-pinkki/lila.

 Tämmöiset siis. Kuva vuoden 2010 syksyltä

 "Laihduttamisen" olen myös nyt aloittanut, lisännyt kasviksia ja säännöllisempää ruokailua, sekä yrittänyt lopetella suklaan syömistä. Odotan jo kesää, että suklaan voi korvata ihanilla tuoreilla marjoilla ♥ Huhtikuun alussa hommaan myös salikortin,koska viimeisen kurssin aikana minulla on vihdoinkin aikaa kuntoillakkin :)
Katsotaan nyt miten pärjään.


Tuli taas tämmöinen mukavan sekava postaus, toivottavasti tästä saa jotain irti :)

Ps. Koulussamme on jo tässä vaiheessa alettu miettiä paria ensivuoden vanhoihin, joten itsekkin toimin nopeasti ja nyt onkin jo pari valmiina :) Kesällä varmaan alkaa sitten puvun metsästys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)