torstai 15. maaliskuuta 2012

Materialistin päiväunet

Päivänasu
Keltainen paita - Gina Tricot
Farkkuliivi - H&M
Housut - H&M
Korut - JC ja toinen ulkomailta

Eli tänään vaan tämmönen pieni materialistin unelmapostaus; eli lisää asioita mitä haluan/hankin + tällä viikolla jo ostamani asiat. 

Mieliala on nyt lähtenyt nousuun, koestressi painaa hieman päälle, mutta positiivinen asenne on nyt pysynyt pari päivää. Eilen ostin kaveriltani pari söpöä laukkua yhteensä 5€! Minulla on nyt joku laukkufetissi päällä; Haluan niitä vain kokoajan lisää. Ostin myös kesäisen keltaisenmekon, jossa on iso,söpö rusetti, siitäkin maksoin vain 5€. Alunperin Spirit Storen alennuksesta.Kidutan itseäni kokoajan tutkimalla netin kautta aivan ihania vaatteita ja asusteita, vaikka rahat ovatkin aika finaalissa. Tänäänkin löysin paljon asioita mitkä haluan omaan käyttööni, tässä pari.

Turkoosijakku H&M 29.95€

Peruspaita H&M 14.95€

 Keltainentoppi H&M 7.95€ 

Eilen valmistin muuten mielettömän hyvää kana-caesarsalaattia! Kerrankin jotain suht kevyttä ja tosi hyvää, piti ottaa tännekkin kuvaa, mutta tietysti kameranakku oli päässyt tyhjenemään. 

Kuva: weheartit

Tässä nyt tämmöinen pikapostaus. Lähiaikoina olen ajatellut tehdä juttua seksuaalisuudesta, unelmista, tulevasta kesästä, "laihtumishaasteestani", parantumisestani(skid II- testin tuloksista, hoitokertomus) ym. En nyt tiedä kummista postauksistani pidetään enemmän; Näistä shoppailu/muoti ym. jutuista vai noista jotka käsittelevät ajatuksiani/masennustani. Eli mielipiteitä saa sanoa siitä mitä tahtoisitte minun kirjoittavan. 

ps. kun 30lukijaa tulee täyteen sitten joskus, ajattelin tehdä videopostauksen :) jos vain suinkin onnistun,enkä näytä aivan hirveältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)