torstai 12. tammikuuta 2012

I admire the way you are

Olen tänne jo listannut hyvännäköisiä ja seksikkäitä miehiä ja naisia,mutta ketä oikeasti ihailen kykyjen ja uran vuoksi,en ulkonäön? Ajattelin kertoa siitäkin,ehkä jollain on samoja mielipiteitä.
Ensiksi se tärkein ja mahtavin eli Gordon Ramsay. Olen ihaillut häntä siitä lähtien kun Hell's Kitchen alkoi ja Ramsayn ruuanlaittotaito teki heti mahtava vaikutuksen. Nyt olenkin seuraillut juuri tuota Kauhukeittiötä ja pidän myös Kurjista kuppiloista. Olisi aivan mahtavaa,joskus syödä hänen tekemää ruokaa :)


Toisena mainitsen Tim Burtonin. Aivan mahtava elokuvaohjaaja, -tuottaja ja -käsikirjoittaja. Rakastan hänen erilaista ja nerokasta tyyliään tehdä elokuvia. Tim tekee ihanan synkkiäleffoja :) Ensimmäiseksi näin Corpse Briden tai Saksikäsi Edwardin ja sen jälkeen hänen leffoja onkin tullut katseltua.


Jotkut ihailevat Elvistä, toiset Jacksonia. Minä ihailen Johnny Cashia. Rakastuin heti kun kuulin Hurt -biisin ja muutenkin pidän hänen "eläkevuosinaan" tekemästä musiikista. Miehestä tulee jotain mieleen,joka saa minut surulliseksi ja samalla mielenkiintoni herää,yksinkertaisesti vain loistava lauluntekijä.


Neljäntenä Kurt Cobain. En tiedä mikä hänessä minua inspiroi, jotenkin olen vain kiinnostunut. Pidän myös paljon Nirvanan musiikista ja Cobain vain on legenda, erikoisen tyylinsä ansiosta. Myös hänen kuolemansa kiinnostaa.


Minua inspiroivia julkkiksia löytyisi vieläkin vaikka kuinka paljon esim. Jamie Oliver, Dita von Teese, Kat von D, Antti Tuisku ja Heath Ledger.
Mutta se kaikkein eniten ihailua minulta saava ihminen on/oli ukkini. Ja tulee aina olemaan. Vahva ja tavallinen suomalainenmies,joka oli isäni lapsuudessani. Ihminen, joka olisi halunnut nähdä kun kasvan ja saavutan jotain elämäni aikana. Ja tiedän,että hän on aina kanssani ja näkee saavutukseni ja tuntee hyvät ja huonot hetkeni. Toinen ihminen jota arvostan suuresti on äitini. Ja ukkini kasvatti hänestä sellaisen kun hän on. Ihmisen, joka ei ole tavallinen äiti, vaan paraskaveri, jolle voi kertoa aivan kaiken.
Tässä tälläinen pieni "idoli" postaus. Bilsankaksari on peruttu ja ajattelin käyttää ajan jotenkin hyödyksi, ensimmäisen puolituntia blogikirjoitukseen ja loput opiskeluun. Koeviikko on jo liiankin lähellä ja stressi kasvaa. Onneksi huomenna murun luo Saloon, edes hieman rentoutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)