keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Beginner

Noniin sainpas sitten vihdoinkin luotua blogin itselleni. Se on vielä hieman auki mitä tänne kirjoitan, mutta eiköhän sekin hahmotu. Pääasiallisesti ainakin aloitan kirjoittamalla muodista, ylipäätään vaatteista ja shoppailemisesta. Blogin ulkonäkökin kusee vielä totaalisesti, mutta toivotaan, että kehityn senkin muokkaamisessa. 
Ensimmäisen aiheen valinta tuotti minulle paljon ongelmaa. Mikä olisi aihe,jolla saisi ihmisiä kiinnostumaan itsestään ja kirjoituksistaan? Päädyin tatuointeihin,jotka ovat kyllä hyvin käsitelty aihe, mutta itse en taida tuntea ketään joka niistä ei pitäisi.
Omat mielipiteeni tatuoinneista ovat muuttuneet; muutama vuosi sitten en ymmärtänyt kuka pystyy kestämään kipua jonka tatuoinnin teko aiheuttaa. No,ihmiset kasvaa ja minäkin olen oppinut,ettei hetkellinen fyysinenkipu ole mitään verrattuna henkiseenkipuun.
En ole koskaan tajunnut tatuointeja, joilla ei ole mitään tarkoitusta tai tarinaa. Kuten vaikkapa tietynlaiset kukat tai tatuoinnit jotka on valittu vain jostain lehtisestä. En myöskään tajua koko käsivarsia peittäviä tatuointeja tai pahimmillaan koko vartalon peittäviä. 
Olen miettinyt tulevia tatuointejani paljon, kesällä viellä suunnitelmani olivat erilaiset mutta nyt alkaa hahmottua, että kun ikää ja rahaa riittää kumpaakin rintaani tulee koristamaan kissantassut, jotka ovat väritykseltään leopardikuvioiset. Haluan,että kissat pysyvät aina lähellä sydäntäni :) Kun aika koittaa aijon tatuoida lasteni nimikirjaimet/nimet kehooni. Aika näyttää kuinka paljon nimiä sitten ilmestyy :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)