torstai 10. marraskuuta 2011

abroad, NOW!

Nyt iski kyllä sellainen lomakärpänen,että huhhuh. Kuinka ihanaa olisikaan karata edes viikoksi johonkin etelän lämpöön? Tai edes jonnekkin päin Eurooppaa kaupunkilomalle?
Koulua on nyt syysloman jälkeen jatkunut kaksi viikkoa ja olen jo nyt todella loman tarpeessa. Ja nyt oikean loman,en vain kotona löhöilyn. Tahtoisin shoppailemaan ulkomaille, Virokin riittäisi. Pieni irtautuminen arjesta piristäisi varmasti ja jaksaisin paremmin lukiotakin.

 

Toisaalta, tässäkin on kaksipuolta. Välillä minulle kelpaisi myös se kotona peiton alla makaaminen,puhelin kiinni,ilman toisten murheita ja valituksia,siitä mikä minussa on vikana. Jos saisin edes yhden viikonlopun,jolloin saisin vain nukkua ja olla omissa ajatuksissani,poissa muiden tieltä,helpottaisi se oloa edes vähän. Mutta kyllä kunnon rentoutumisloma tekisi paljon parempaa. Kumpa vain rahaa sataisi jostain.
No,mutta jokatapauksessa jossain elämäni vaiheessa aijon vielä käydä uudestaan Pariisissa ja viipyä hieman pidempäänkin kuin kolme päivää. Myön Uusi-Seelanti on yksi haave-matkailumaistani. Olisi ihana päästä myös Irlantiin ja jonnekkin Italian-saaristoon. Sisilia ehkä olisi ensimmäisenä mielessä. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsen myös Yhdysvaltoihin,ihan sama minne kunhan nähtävyyksiä ja mahtavia kauppoja löytyy ;)

Omia Pariisin kuviani en tähän kehtaa linkittää,koska suoraansanottuna viime kesänä ulkonäköni kusi todella pahasti. Joten tässä muutami ihania netistä löytyneitä otoksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit :)